Vakantiehuis met zwembad, nabij Malaga, ideaal voor families of vrienden – Vakantiehuis El Borge | 12 personen


Malaga

Vakantiehuisalmachar.A

Groepsaccommodatie met zwembad nabij Malaga

Dit vakantiehuis met zwembad geschikt voor groepen tot maximaal 12 personen, ligt net buiten het dorp Almachar nabij Malaga.

Het vakantiehuis dat ruim is opgezet is ideaal voor grote groepen door de aanwezigheid van 5 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime woonkamer en een privé zwembad (7x3m). Na een duik in het zwembad kunnen de kinderen heerlijk spelen in de speeltuin met glijbaan of op de jeu-de-boule baan.

Almachar is een klein authentiek wit dorpje, 35 km ten oosten van de stad Malaga. In het dorp is een supermarkt, slager, bakker, openbaar zwembad en wat tapasbarretjes en restaurantjes.

Vakantiehuisalmachar.B

Geniet met vrienden of familie in een vakantiehuis in Andalusië

Heerlijk met een groep vrienden of familie op vakantie naar de streek Andalusië, in het zuidelijkste deel van  Spanje.

In de regio Andalusië is een ruim aanbod van vakantiehuizen voor grotere groepen. Vaak beschikken deze vakantiehuizen over meerdere slaapkamers en badkamers, een privé zwembad en ruim terras met BBQ waar u tot in de late uurtjes heerlijk kunt vertoeven.

Maar ook als u er een dagje op uit wilt, zijn er diverse bezienswaardigheden te bezoeken of activiteiten om te ondernemen.

Vanuit vakantiehuis El Borge kunt u uitstapjes maken naar Malaga stad, met name een bezoek aan de haven en het oude stadsdeel zijn zeker de moeite waard. Maar ook Ronda, Nerja en de kloof Camenito del Rey zijn een bezoek meer dan waard. Daarnaast biedt de streek vele wandel- en watersportmogelijkheden.

Kortom: Zoekt u met een groep vrienden of familie een vakantiehuis met zwembad nabij Malaga in Andalusië, dan is dit vakantiehuis de perfecte locatie voor een ontspannen verblijf. U huurt een groepsaccommodatie nabij Malaga eenvoudig via Andalucia AUTENTICAL.

MA/CR/00214

Vakantiehuisalmachar.C

 Onze weekprijzen:    
     
Laagseizoen   06.01. – 16.06.2019
15.09. – 22.12.2019
        1099 EUR
     
Hoogseizoen   16.06. – 15.09.2019

22.12.2019 – 06.01.2020

         1299 EUR
 
 

Eindschoonmaak EUR 40

Vakantiehuisalmachar.D